Betaling

Piboli maakt voor de online betalingen gebruik van Mollie. Mollie is een zgn. Payment Service Provider en regelt voor ons het betalingsverkeer in een afgeschermde, beveiligde omgeving. Op je rekeningafschrift zal dan ook een betaling aan "Stichting Mollie Payments" staan en niet aan Piboli. In de omschrijving van de betaling kan je uiteraard wel zien dat het een betaling aan Piboli betreft.

Bij Piboli kan je op de volgende manieren betalen:

iDeal: Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, ASN, RegioBank, SNS Bank, Knab, Bunq, Triodos of Van Lanschot Bankiers, dan kan je met iDeal betalen. 

Creditcard (extra kosten € 0,45): Veilig betalen met creditcard.

PayPal (extra kosten € 0,45): Veilig betalen met PayPal.
Je wordt doorgestuurd naar de website van PayPal, hier kan je je aanmelden voor een nieuw account of inloggen met je bestaande PayPal gebruikersnaam en de betaling uitvoeren. 

Apple Pay: Online afrekenen met al je Apple devices.

Klarna Achteraf Betalen: Koop nu, betaal achteraf binnen 14 dagen met Klarna aankoopbescherming. 
Klarna voert voor alle bestellingen een check uit. Voor vragen over de achteraf betaling of de bestelling via Klarna die niet wordt goedgekeurd, neem je contact op met Klarna via 020-8082852 of de chat via https://www.klarna.com/nl/klantenservice. Klarna is 24/7 bereikbaar van maandag t/m vrijdag. Meer informatie vind je op https://www.klarna.com/nl.

 

© 2016 - 2024 Piboli | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel